Dynaamiset Drupal kotisivut

Työkalumme on Drupal, avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä ja sovelluskehitysalusta, joka soveltuu niin pienten, kuin suurtenkin sivustojen alustaksi.
Drupal verkkosivut
Dynaamiset Drupal-verkkosivut rakennetaan ilmaisen Drupal sisällönhallintajärjestelmän (CMS) päälle, jolla tuotetaan miljoonia sivustoja ja sovelluksia kaikilla markkina-alueilla. Sisällönhallintajärjestelmän avulla kotisivujen päivitys, sisällön lisääminen ja sivujen muokkaus käy helposti - ilman teknistä osaamista. Drupal on laajennettavissa tuhansilla eri moduuleilla ja lisäosilla. Se sopii mainiosti niin pienten verkkosivujen, kuin suurten verkkosivustojen tai verkkosovellusten alustaksi.

  • Käytettävyys
  • Laajennettavuus
  • Tietoturvallisuus
  • Lisenssimaksu vapaa
  • Helppo kotisivujen hallinta
  • Hakukoneystävälliset osoitteet
  • Runsaat ominaisuudet

Drupal - toisin kuin monet muut julkaisujärjestelmät - ei aseta teknisiä rajoitteita sivuston toiminnalle.

Järjestelmän ytimen ja lisäosien lähdekoodi on vapaasti nähtävissä, jolloin esim haitallisen koodin ujuttaminen järjestelmään on erittäin hankalaa. Mahdollisiin tietoturvauhkiin voidaan reagoida välittömästi, koska kaikki pääsevät käsiksi lähdekoodiin ja voivat koodia muokkaamalla vastata uhkaan. Sitä kehittää, käyttää ja tukee aktiivinen ja laaja yhteisö sekä Drupaliin erikoistuneet yritykset maailmanlaajuisesti.

Avaimet käteen

Verkkosivu rakenne ja ulkoasu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen ideat siirretään digitaaliseen muotoon ja toteutetaan tekniset osat. Toteutettua verkkosivua muokataan tarpeen mukaan ja sivulle lisätään sisältö, joka tavallisesti koostuu esimerkiksi tekstistä, kuvista tai videoista. Yleensä asiakas toimittaa sivuille lisättävän teksti ja kuvamateriaalin, joka optimoidaan sivujen toimintaa ja rakennetta huomioiden, mutta tarvittaessa avustamme tarvittavan materiaalin työstämisessä.

Bootstrap on suosituin sovelluskehitysalusta suunniteltaessa mobiiliystävällisiä eli responsiivisia verkkosivuja ("mobile first").

Bootstrap tekee ulkoasun kehityksestä helpompaa ja nopeampaa. Siihen on rakennettu laajat ja helposti muokattavat sivuston tyylitiedostot ja siihen on saatavissa tuhansia kustomoituja HTML ja CSS komponentteja sekä upeita jQuery liitännäisiä.

Lue lisää