Kotisivut yritykselle

Camoline IT tekee perinteiset staattiset kotisivut, itse päivitettävät ja dynaamiset Drupal-kotisivut. Myös koodattujen kotisivujen päivitys, julkaisujärjestelmien (Joomla, Wordpress, Drupal) päivitykset, kuten tietoturvapäivitykset sekä muut muutokset verkkosivuille onnistuvat vaivatta ja nopeasti. Onko teidän julkaisujärjestelmänne ajan tasalla? Ota yhteyttä!

Hanki edullinen ylläpito, joka kattaa webhotellin, sivuston tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset sekä käyttötuen (puhelin/sähköposti ark 9-17). Tarvittaessa päivitykseen ja ylläpitoon on tarjolla myös ohjattua etätukea sekä koulutusta - verkossa tai paikanpäällä, kysy lisää!

Drupal - toisin kuin monet muut julkaisujärjestelmät - ei aseta teknisiä rajoitteita sivuston toiminnalle.

Järjestelmän ytimen ja lisäosien lähdekoodi on vapaasti nähtävissä, jolloin esim haitallisen koodin ujuttaminen järjestelmään on erittäin hankalaa. Mahdollisiin tietoturvauhkiin voidaan reagoida välittömästi, koska kaikki pääsevät käsiksi lähdekoodiin ja voivat koodia muokkaamalla vastata uhkaan. Sitä kehittää, käyttää ja tukee aktiivinen ja laaja yhteisö sekä Drupaliin erikoistuneet yritykset maailmanlaajuisesti.

Avaimet käteen

Verkkosivu rakenne ja ulkoasu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen ideat siirretään digitaaliseen muotoon ja toteutetaan tekniset osat. Toteutettua verkkosivua muokataan tarpeen mukaan ja sivulle lisätään sisältö, joka tavallisesti koostuu esimerkiksi tekstistä, kuvista tai videoista. Yleensä asiakas toimittaa sivuille lisättävän teksti ja kuvamateriaalin, joka optimoidaan sivujen toimintaa ja rakennetta huomioiden, mutta tarvittaessa avustamme tarvittavan materiaalin työstämisessä.

Bootstrap on suosituin sovelluskehitysalusta suunniteltaessa mobiiliystävällisiä eli responsiivisia verkkosivuja ("mobile first").

Bootstrap tekee ulkoasun kehityksestä helpompaa ja nopeampaa. Siihen on rakennettu laajat ja helposti muokattavat sivuston tyylitiedostot ja siihen on saatavissa tuhansia kustomoituja HTML ja CSS komponentteja sekä upeita jQuery liitännäisiä.

Lue lisää